Igazgatóság

Pillár Zsolt vezérigazgató, igazgatóság elnöke – Gazdasági tanulmányait a Pénzügyi és Számviteli Főiskola pénzintézeti szakirányán folytatta, ahol 1992-ban diplomázott. Másoddiplomáját a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola reklám, marketing szakán szerezte 1994-ben. Pályafutását az OTP Banknál kezdte 1992-ben, a vezérigazgató-helyettes szakmai titkáraként, majd 1993 és 1995 között a Befektetési Főosztály főmunkatársaként tevékenykedett. 1995-től 2000-ig a Postabank Értékpapír Rt-nél vagyonkezelési főosztályvezető-helyettesként dolgozott. 2001-től 2011-ig a Generali Alapkezelő portfoliómenedzsere, majd befektetési igazgatója, a társaság igazgatósági tagja. 2012. óta az Equilor Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója, igazgatóságának elnöke.

Melis János igazgatósági tag - Műszaki tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen végezte, majd Pénzügyi és Számviteli Főiskola elvégzését követően a Corvinus egyetemen szerzett MBA fokozatot. Gyakorlati pályafutását építészként kezdte Finta József műtermében. Pénzügyi tanulmányainak befejezését követően ingatlanfejlesztési területen tevékenykedett, mint a SEM IX Zrt. vezérigazgatója a IX. kerületi tömbrehabilitációt irányította, majd a Biggeorge Alapkezelő Zrt. ingatlanfejlesztési divízióját vezette műszaki igazgatóként. 2014 és 2016 között a Raiffeisen Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési vezetőjeként 50 milliárd forint értékű ingatlanvagyon kezeléséért volt felelős. 2018. augusztusa óta az Equilor Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési vezetője.

Vas György igazgatósági tag – Hat külföldi vendégfélév után végzett elméleti közgazdászként a Budapesti Corvinus Egyetemen. Az NN Biztosítóban biztosításmatematikusként az American Home Products gyógyszercégben pénzügyi igazgatóként, majd a bécsi regionális központban CEE controllerként dolgozott. A Citibank nagyvállalati finanszírozás hitelbizottsági tagja, majd a Sumitomo Lízing vezérigazgatója volt. Interim menedzserként vezérigazgatói és pénzügyi igazgatói pozíciókat töltött be, majd a PriceWaterhouseCoopers tanácsadó cégnél a közösségi finanszírozások szakértője lett. A Századvég Gazdaságkutató majd az Alapítvány szakértőjeként a pénzügyi szektorért felelt. A Budapesti Corvinus Egyetem vállalati és nemzetközi kapcsolatokért felelős Főigazgatója volt, jelenleg is tudományos munkatársként KKV és start-up finanszírozási előadásokat tart.

Felügyelő Bizottság

Németh Éva - Tanulmányait a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskola pénzügy szakán folytatta, ahol 1997-ben szerzett közgazdász oklevelet. Két éven keresztül a Magyar Hitelbank Rt ügyvezető igazgatói szakmai asszisztense, majd egy évig a Kultúrbank Rt elnöki szakmai asszisztense és 1992-től 1994-ig a Magyar Hitelbank Rt elnök vezérigazgatói szakmai asszisztense volt. 1995-től 2001-ig az Equilor Zrt. pénzügyi igazgatója, majd 2001-től 2004-ig az Equilor Zrt. vezérigazgató helyettese és 2004-től 2010-ig az Equilor Zrt. vezérigazgatói funkcióját töltötte be. 2010-től 2012-ig az Equilor Zrt. igazgatósági tagja és pénzügyi tanácsadója. 2014-től Executive coach, tanácsadó a GROW Csoportnál, majd 2015-től a Coaching üzletág vezetője.

Szécsényi Bálint, Felügyelő Bizottság elnöke – Egyetemi tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Pénzügy-vállalatértékelési szakán folytatta, ahol 1998-ban szerzett közgazda oklevelet. Tőzsdevizsgával, határidős vizsgával, illetve MMTS vizsgával rendelkezik. Pályafutását a Bankár Befektetési Rt. határidős tőzsdei üzletkötőként kezdte, majd a Procent Befektetési Rt. deviza üzletkötője. 2000-ben csatlakozott az Equilor Befektetési Zrt.-hez, ahol 2002-ig Corporate Finance partner, majd ezen terület igazgatója. 2005-től az Equilor Befektetési Zrt. igazgatósági tagja, ügyvezető igazgatója, majd 2010-től vezérigazgatója.

Horváth Péter, Felügyelő Bizottság tagja – Gazdasági tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen pénzügy szakirányán folytatta, ahol 1998-ban diplomázott, majd másoddiplomáját az ELTE Jogi Továbbképző Intézet jogi szakán szerezte meg 2004-ben. Pályafutását a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeleténél (jelenleg MNB) kezdte 1998-ban, majd 2003-2008-ig a Cashline Értékpapír Zrt. Kockázatkezelési igazgatójaként és az igazatóság tagjaként tevékenykedett. 2008-2011-ig a Zemida Informatikai és Tanácsadó Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, majd 2011-től az Equilor Befektetési Zrt. operációs igazgatója.