Az Equilor Alapkezelő vezető munkatársai több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek az intézményi vagyonkezelés területén. Kezdetektől figyelemmel kísérjük a nyugdíjpénztári szektor növekedését, bővülését, változását, olyan alapkezelő, befektetési szolgáltató társaságoknál, melyek vezető szerepet játszottak a nyugdíjpénztári vagyonkezelés fejlődésében. Az intézményi vagyonkezelés innovációja, a befektetési horizont évről évre megvalósuló szélesedése eredményeképpen jött létre az a komplex tudás, amely lehetővé teszi, hogy a világ fejlett és fejlődő piacain is megtaláljuk azokat az attraktív befektetési célpontokat, amelyek hatékonyan támogatják kezelt portfolióink hozamának növekedését.

A gazdálkodó szervezetek jelentős részének méretéből adódóan nincs lehetősége treasury feladatok ellátására, számukra kínáljuk a jövőbeli cash flow tervezést és komplex pénzügyi tanácsadást illetve lebonyolítást magában foglaló szolgáltatásunkat.

A gazdasági társaságok esetében mindenkor szükség van az egyénre szabott vagyonkezelési szolgáltatás feltétel-rendszerének kialakítására, amely nem csak a portfoliókezelést, hanem az ezzel összefüggő jelentéskészítési mechanizmust is jelenti.