Equilor Primus Alapok Alapja B Sorozat

Befektetési politika Jellemző adatok Közzétételek
 

Az Equilor Primus Alapok Alapja célja, hogy az Alapkezelő általa kiválasztott abszolút hozamú alapokból összeállított portfoliójával az ajánlott befektetési időtávon a hazai állampapírpiac teljesítményét jelentősen meghaladó hozamot biztosítson a Befektetők részére. Az Alap befektetései között hazai és nemzetközi kollektív befektetési formák is szerepelhetnek, elsősorban olyan alapok befektetési jegyei, amelyek abszolút hozamú stratégiát követnek, de az egyéb befektetési politikával rendelkező alapok sem zárhatóak ki. Az Alap abszolút hozamú alapokból diverzifikáltan összeállított portfoliójával lehetőséget teremt a befektetőinek arra, hogy egyetlen alap befektetési jegyeinek megvásárlásával több abszolút hozamra törekvő stratégia hozamából költséghatékonyan részesedjenek.

Az Alapot azoknak ajánljuk, akik egy abszolút hozam stratégiával kezelt alapokból álló befektetést keresnek, amelybe egyszerűen és alacsony költségek mellett fektethetnek be, és aminek a hozama jelentősen meghaladhatja az azonos időtávú állampapír-befektetések hozamát, ugyanakkor kockázata kisebb, mint a portfoliót alkotó alapoké.

Minimálisan ajánlott időtáv: 1-3 év.

Az Alap benchmarkja RMAX+2%.

Magyar guruk alapja

Az alap célja, hogy a legjobban teljesítő magyar abszolút hozamú alapokból az Alapkezelő statisztikai és technikai ismereteire támaszkodó módszerek segítségével olyan portfoliót alakítson ki, amely képes arra, hogy tartósan 6 százalék feletti hozamot érjen el.

Alacsony kockázat 6%-ot meghaladó hozampotenciál

Az alap az abszolút hozamú stratégia általános előnyein túlmenően (piaci helyezettől függetlenül képes magas hozam elérésére, átvállalja a befektetőktől az eszközosztályok közötti allokációt) egyrészt az alapok közötti diverzifikációval csökkenti azok egyedi kockázatát, másrészt megfelelő időzítéssel alakítja ki azt a portfoliót, amely az adott pillanat piaci körülményeihez a legjobban illeszkedik.

Alacsony díjterhelés

Az Alap egy termékbe csomagolva, alacsony díjterhelés mellett teszi lehetővé a jelenleg legvonzóbb befektetési alap szegmens aktívan kezelt elérhetőségét.

Típus: nyilvános, nyílt végű
ISIN kód: HU0000724901
Benchmark: RMAX + 2%
Letétkezelő: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Vezető forgalmazó: Raiffeisen Bank Zrt. (1133 Budapest, Váci út 116-118.)
Forgalmazó: Equilor Befektetési Zrt. (1026 Budapest, Pasaréti út 122-124.)
Aktuális alapkezelői díj: 0%
Vételi megbízás elszámolása: T+5
Visszaváltási megbízás elszámolása: T+14
A nyíltvégű alap jegyzési időszaka: 2012.10.29 - 2012.11.20
Jegyzési hely: Equilor Befektetési Zrt. (1026 Budapest, Pasaréti út 122-124.) Telefon: 436-7019
Raiffeisen Bank Zrt. (1133 Budapest, Váci út 116-118.) Telefon: 484-4647
Nettó eszközérték: 2024.05.23     300 USD
Egy jegyre jutó nettó eszközérték: 2024.05.23    0,999900 USD

 

Equilor Primus Alapok Alapja B Sorozat hozam kalkulátor
Kezdő értéknap:
Záró értéknap:
Hozam: