Equilor Primus Alapok Alapja

Befektetési politika Jellemző adatok Közzétételek
 

Az Alap befektetési politikája szerint eszközeit legalább 80%-os mértékben kollektív befektetési értékpapírokba fekteti, de időszakonként ettől eltérhet. Korlátozott mértékben lehetőség van különböző futamidejű és típusú állampapírok és egyéb hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok, részvények valamint pénzpiaci eszközök vásárlására is. Az Alap fedezeti céllal származtatott ügyleteket is köthet.

Az Alap abszolút hozamú alapokból diverzifikáltan összeállított portfoliójával lehetőséget teremt a befektetőinek arra, hogy egyetlen alap befektetési jegyeinek megvásárlásával több abszolút hozamra törekvő stratégia hozamából költséghatékonyan részesedjenek.

Az Alap benchmarkja 6%.

Magyar guruk alapja

Az alap célja, hogy a legjobban teljesítő magyar abszolút hozamú alapokból az Alapkezelő statisztikai és technikai ismereteire támaszkodó módszerek segítségével olyan portfoliót alakítson ki, amely képes arra, hogy tartósan 6 százalék feletti hozamot érjen el.

Alacsony kockázat 6%-ot meghaladó hozampotenciál

Az alap az abszolút hozamú stratégia általános előnyein túlmenően (piaci helyezettől függetlenül képes magas hozam elérésére, átvállalja a befektetőktől az eszközosztályok közötti allokációt) egyrészt az alapok közötti diverzifikációval csökkenti azok egyedi kockázatát, másrészt megfelelő időzítéssel alakítja ki azt a portfoliót, amely az adott pillanat piaci körülményeihez a legjobban illeszkedik.

Alacsony díjterhelés

Az Alap egy termékbe csomagolva, alacsony díjterhelés mellett teszi lehetővé a jelenleg legvonzóbb befektetési alap szegmens aktívan kezelt elérhetőségét.